Glaspui geplaatst in garage en kozijn vervangen

Rated 5 out of 5
7 februari 2021

Bouke nam echt de tijd om ons goed te adviseren. Mooi product en snelle levering. Goede communicatie tijdens het hele proces en ook daarna. We raden Noorman Kozijnen zeker aan.

Familie Jongma

Triple glas kozijnen geplaatst in gehele woning.

Rated 5 out of 5
15 december 2020

Noorman Kozijnen heeft prachtige triple glas kozijnen geplaatst in ons huis in juli 2020 – zij hebben alle ramen en kozijnen vervangen, dit was nog enkel glas. Afwerking van de plaatsing van de kozijnen tot in het kleinste detail zeer netjes opgeleverd. Het project werd op tijd en binnen budget opgeleverd. Het was daarnaast erg prettig om ook eens te werken met een partij die afspraken na komt, hierin blinkt Noorman Kozijnen wat mij betreft uit.
Ik kan Noorman Kozijnen van harte aanbevelen – prachtige producten en een zeer prettige samenwerking gebaseerd op vertrouwen, duidelijkheid en (het nakomen van) afspraken. Duidelijke communicatie en Noorman Kozijnen heeft uitgebreid meegedacht voordat de kozijnen besteld werden.

Frank Geuze - Amstelveen

raamkozijnen en kozijn met terrasdeuren geleverd en geplaatst

Rated 5 out of 5
3 oktober 2020

Bouke is een koning. Echt een man met passie voor zijn werk. Zijn woord is waar – geweldig! en zijn team is netjes, snel en beleefd. Je kunt veilig je opdracht aan hem geven. Ik heb me geen moment zorgen hoeven te maken over budget, tijd of afspraken.
Dikke pluim voor Bouke.

Wouter Biegstraaten Hilversum

Openslaande tuindeuren

Rated 5 out of 5
30 september 2020

Dat echte service nog bestaat zie je niet vaak meer, maar dat kan je bij Noorman kozijnen wel verwachten. Vooraf een vriendelijk en zeer duidelijke uitleg gehad betreft het product. Er wordt inspiratie opgedaan en met je meegedacht naar mogelijkheden. Meneer de Jong weet van zijn product af en staat hier ook achter. Het idee dat er een duurzame en milieubewuste keuze achter zit was mooi om te zien. Levering verliep zoals afgesproken en alles werd netjes achtergelaten. Zeer tevreden over het resultaat en de geboden service. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

O. Hofman

raamkozijn geplaatst

Rated 5 out of 5
9 september 2020

De heer de Jong heeft een prettige manier van omgaan met de klant en bovendien levert hij kwaliteit voor een prima prijs!

Hans Schoemaker - Groenekan