Alle kozijnen vervangen op eerste verdieping.

Rated 5 out of 5
2 september 2019

Erg blij met Noorman Kozijnen. Bouke doet wat beloofd is, is schappelijk en wil niet koste wat het kost iets aansmeren. De afwerking van zowel het product als de installatie is van top kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die nieuwe kozijnen zoekt met een goed gevoel vanaf het eerste contact.

Dico ter Maten - Maarssen

nieuw kozijn in dakkapel plaatsen

Rated 5 out of 5
16 augustus 2019

Omdat de buren hun kozijnen gingen vervangen, hebben wij ook meegedaan met de (gezamenlijke) dakkapel. De communicatie met Bouke was prettig, snel en attent. Bouke is iemand die goed begrijpt wat nodig is en kan snel schakelen. Hij zegt eerlijk waar het op aan komt en wat wel en niet verwacht kan worden. Hij is betrokken bij het hele proces. De kwaliteit van de kozijnen lijkt vooralsnog goed. De lak is heel strak en goed gedekt (gespoten) en het hang-en-sluitwerk degelijk. We zijn tevreden over het product en over de samenwerking met de Bouke.

Edwin Hilverda - Zeist

plaatsen nieuwe terrasdeuren met hoge isolatiewaarde

Rated 5 out of 5
8 augustus 2019

Ik heb een hele prettige ervaring met Noorman Kozijnen. Onder andere door een heldere en duidelijke toelichting op het product en de werkwijze. De communicatie is open en transparant. Afspraak is afspraak. En er is netjes gewerkt. Verder ook een bijzonder goede nazorg, waarbij de puntjes op de i zijn gezet. Erg blij met het eindresultaat.

Pieter Bas de Gram - Utrecht

Drie kozijnen plaatsen en dakkapel renovatie.

Rated 5 out of 5
5 augustus 2019

Het contact met Noorman Kozijnen was vanaf het eerste moment buitengewoon goed. De persoonlijke aandacht, gecombineerd met het vakmanschap, gaf ons meteen een rotsvast vertrouwen in de goede afloop. Noorman Kozijnen heeft dit vertrouwen allerminst geschaad, en heeft een prachtig en betrouwbaar product geleverd. Ook de samenwerking met de aannemer verliep vlekkeloos; ook voor hem en zijn team alle lof. Al met al zijn we heel erg blij met het eindresultaat.

Maxime van Wiggen - Utrecht

plaatsing van 7 nieuwe kozijnen op gehele bovenverdieping

Rated 5 out of 5
30 juli 2019

We hadden Noorman Kozijnen ingeschakeld voor een flinke klus: zeven kozijnen op de eerste verdieping van een jaren ’30 woning moesten vervangen worden En dat is goed gelukt! Alles is mooi en netjes afgewerkt, maar belangrijker: persoonlijk contact en duidelijke communicatie, met een duidelijk omschreven offerte. Achteraf bleek dat er minder werk was dan aanvankelijk berekend, kregen we een niet onaanzienlijk bedrag terug ook. Zeer tevreden over de service en geleverde producten.

Sebastiaan Soetermans - Utrecht