Vervangen van raamkozijn door terrasdeuren

Rated 5 out of 5
7 oktober 2019

Wij hebben bij Noorman Kozijnen terrasdeuren besteld en laten plaatsen. Noorman levert een mooi product, communicatie is vlot, afspraken worden nagekomen, levering en plaatsing kon snel (ondanks de vakantieperiode). Het plaatsen is mooi gedaan, goed afgewerkt en alles netjes en verzorgd achtergelaten. Kortom, zeer tevreden!

John Samsen - Doorn

levering twee stel terrasdeuren en een raamkozijn op begane grond

Rated 5 out of 5
7 oktober 2019

Zeer mooi product en goeie service. Vorig jaar heeft Noorman Kozijnen drie kozijnen geleverd voor onze dakkapellen. Wegens tevredenheid dit jaar drie kozijnen op de begane grond vervangen. Wat zo fijn is, is dat Bouke meedenkt vanuit onze wens en de karakteristieken van ons huis. Bouke is zeer attent en betrouwbaar; beide keren werden de kozijnen eerder geleverd, wel erg fijn als de kozijnen onderdeel van een project, waarin ook andere vakmannen gepland moeten worden. Als laatste zou ik mooie product willen benoemen. Wij hebben openslaande deuren in boogvorm laten vervangen; kunnen ze ook leveren. Nu weer sparen en dan de kozijnen voor de eerste verdieping bij Noorman bestellen. 🙂

Hendrik Pothof - Baarn

plaatsen van twee kozijnen

Rated 5 out of 5
22 september 2019

We zijn erg blij met de nieuwe kozijnen van Noorman! Vanaf het eerste gesprek t/m de nazorg is alles top verlopen. Prettig gesprek met heldere uitleg. De levertijd was ondanks de vakantieperiode niet onnodig lang. Het plaatsen van de kozijnen gebeurde snel en netjes en daarnaast zijn de puntjes op de i keurig uitgevoerd. Kortom: dik tevreden!

Menno Zuidema - Soesterberg

Alle kozijnen vervangen op eerste verdieping.

Rated 5 out of 5
2 september 2019

Erg blij met Noorman Kozijnen. Bouke doet wat beloofd is, is schappelijk en wil niet koste wat het kost iets aansmeren. De afwerking van zowel het product als de installatie is van top kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die nieuwe kozijnen zoekt met een goed gevoel vanaf het eerste contact.

Dico ter Maten - Maarssen

nieuw kozijn in dakkapel plaatsen

Rated 5 out of 5
16 augustus 2019

Omdat de buren hun kozijnen gingen vervangen, hebben wij ook meegedaan met de (gezamenlijke) dakkapel. De communicatie met Bouke was prettig, snel en attent. Bouke is iemand die goed begrijpt wat nodig is en kan snel schakelen. Hij zegt eerlijk waar het op aan komt en wat wel en niet verwacht kan worden. Hij is betrokken bij het hele proces. De kwaliteit van de kozijnen lijkt vooralsnog goed. De lak is heel strak en goed gedekt (gespoten) en het hang-en-sluitwerk degelijk. We zijn tevreden over het product en over de samenwerking met de Bouke.

Edwin Hilverda - Zeist