Over Noorman kozijnen

De fabriek waarvan Noorman Kozijnen de kozijnen afneemt produceert en levert al 20 jaar houten, of hout- aluminium, ramen en buitendeuren van hoge kwaliteit. De producent heeft diverse certificeringen; ISO 9001, ISO 14001, Passief Huis certificaat, FSC supply chain certificaat en verschillende KIWA certificeringen voor brandvertragende producten. Met de aanschaf van producten bij Noorman Kozijnen bent u verzekerd van een degelijke producent die werkt volgens hedendaagse kwaliteitsnormen. Bij Noorman Kozijnen draait het om uw huis of bedrijfspand. Noorman Kozijnen levert houten en hout met aluminium beklede gevelproducten zoals ramen, buitendeuren, schuifpuien en vouwwanden. Van modern tot traditioneel en ook maatwerk dat door een architect speciaal voor uw huis of bedrijfspand is ontworpen. Wonen en werken is leven en beleven volgens uw eigen wensen. Wij leveren producten voor iedere huiseigenaar die hecht aan een ambachtelijke benadering gecombineerd met de modernste technieken, hoge kwaliteit en oog voor het milieu en energiebesparing.

De volledig afgewerkte gevelproducten zijn zeer energie-efficiënt en kennen een hoog gebruiksgemak. Onze ramen zijn standaard voorzien van HR++ glas met argon. Ook leveren wij ramen met drievoudig glas voor een nog hoger isolatierendement, gecertificeerd voor een passief huis.
Ons A-klasse hout is FSC gecertificeerd. De producent werkt standaard met diep geïmpregneerd grenenhout uit Scandinavië. Door de lage temperaturen groeien de bomen langzaam en is het hout hard en klimaatbestendig. Door de impregnatie wordt het hout extra verduurzaamd. Was historisch het hardhout-effect alleen te bereiken met het tropisch hout, met de tegenwoordige verwerkingstechnieken kan het hout dichterbij gehaald worden en wordt het tropisch regenwoud gespaard. Doordat het hout uit Europa komt heeft dit ook een gunstig effect op vermindering van transportafstanden en -kosten en de daarmee gepaard gaande druk op het milieu. In de fabriek gebruikt men standaard op water gebaseerde verf. U kunt kiezen uit alle RAL verfkleuren en een groot aantal tinten voor beits.

In de fabriek streeft men altijd naar het gebruik van de modernste productietechnieken waardoor de prijs-kwaliteit verhouding zeer gunstig is en de levertijd korter dan gebruikelijk. Tevens kan Noorman Kozijnen u een scherpe prijs aanbieden door lage overheadkosten.  Geen kostbare showroom; onze tevreden klanten vormen onze referentie. Noorman Kozijnen levert alleen complete producten (kozijn inclusief raam of deur) om hiermee een goed op elkaar aansluitend product te leveren volgens de huidige energie-, en geluidreductienormen. Wij leveren daarom geen losse ramen of deuren die in een bestaand kozijn worden geplaatst wat arbeidsintensief, en daardoor kostbaar is, en waarbij de vraag blijft bestaan of het eindresultaat aansluit bij uw wensen. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek en kennismaking met een betrouwbare partner voor renovatie van uw woning of bedrijfspand.

Alvast bedankt, Bouke de Jong