Prachtig product en zeer betrouwbaar bedrijf

Rated 5 out of 5
13 februari 2024

Wij hebben voor de vijfde keer een project laten uitvoeren door Noorman Kozijnen. Naast dat Bouke van Noorman Kozijnen prachtige producten levert, komt hij altijd afspraken na, wordt er netjes gewerkt (en opgeruimd) en is hij prettig in de omgang.
Wij hebben al verschillende mensen Noorman Kozijnen aangeraden en ook zij zijn erg tevreden.

Maduro-Dammers

Kwalitatief zeer goed product

Rated 5 out of 5
11 februari 2024

Inmiddels twee opdrachten laten uitvoeren door Bauke en zijn team. Een oude achterpui vervangen met openslaande deuren en een voordeur inclusief kozijn en zijramen laten vervangen.
Bauke neemt zeer ruim de tijd voor zijn klanten en bespreekt alle mogelijkheden en keuzes door. Daarbij kan die al vrij veel voorbeelden laten zien van eerder uitgevoerde opdrachten.
Het komt blijkbaar regelmatig voor dat als Bauke met Noorman Kozijnen een opdracht uitvoert in een straat, hij vervolgens ook bij meerdere buren aan de slag kan wegens mooi resultaat. Zo ook bij ons!
Kwalitatief zeer goed product dat er alle schijn van heeft vele jaren mooi te blijven.
Kortom; blij mee! Bauke je bent een held, altijd welkom voor je favoriete kopje thee.

Laurens en Sarah - Utrecht

Een zeer tevreden terugkerende klant

Rated 5 out of 5
6 februari 2024

Ik heb voor de tweede keer gebruik gemaakt van de vakmanschap van Bouke en zijn mannen. De plaatsing van het kozijn in onze woonkamer was een op voorhand moeilijke klus, maar ook deze keer is het resultaat geweldig, met oog voor de details! Het kozijn is van zeer goede kwaliteit en prachtig afgewerkt. Zoals ik al gewend was, is Bouke betrouwbaar en transparant in zijn afspraken. Het proces van eerste gesprek tot montage verloopt hierdoor soepel én snel. Ik raad Noorman Kozijnen dan ook aan iedereen aan!

Roos de Reuver

Een aanrader!

Rated 5 out of 5
30 januari 2024

Via Noorman Kozijnen hebben wij 3 prachtige nieuwe kozijnen met draaikiepramen in de slaapkamers. De klus was een behoorlijke uitdaging, aangezien een van de kozijnen langs een glazen dakkoepel moest. Bouke en zijn team werken secuur, netjes, leveren opgeruimd op, voeren oude materialen af, zijn duidelijk in hun communicatie, zijn betrouwbaar, denken mee en leveren een prachtig product. Wij zijn ontzettend tevreden en raden Noorman Kozijnen van harte aan!

Eline

Mooie kozijnen, professionele montage en goede communicatie

Rated 5 out of 5
27 januari 2024

Bouke en zijn team hebben bij ons thuis 6 kozijnen vervangen. We zijn zeer tevreden met het mooie resultaat maar ook de professionele manier van werken. Bouke is erg sterk in de communicatie, het meedenken en advies. Ze werken erg netjes en alles is keurig afgewerkt, gekit en geschilderd. Absolute aanrader mocht je je kozijnen willen vervangen!

Sietse Van der Heide