raamkozijnen en kozijn met terrasdeuren geleverd en geplaatst

5,0 rating

Bouke is een koning. Echt een man met passie voor zijn werk. Zijn woord is waar – geweldig! en zijn team is netjes, snel en beleefd. Je kunt veilig je opdracht aan hem geven. Ik heb me geen moment zorgen hoeven te maken over budget, tijd of afspraken.
Dikke pluim voor Bouke.

Wouter Biegstraaten Hilversum

Openslaande tuindeuren

5,0 rating

Dat echte service nog bestaat zie je niet vaak meer, maar dat kan je bij Noorman kozijnen wel verwachten. Vooraf een vriendelijk en zeer duidelijke uitleg gehad betreft het product. Er wordt inspiratie opgedaan en met je meegedacht naar mogelijkheden. Meneer de Jong weet van zijn product af en staat hier ook achter. Het idee dat er een duurzame en milieubewuste keuze achter zit was mooi om te zien. Levering verliep zoals afgesproken en alles werd netjes achtergelaten. Zeer tevreden over het resultaat en de geboden service. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

O. Hofman

raamkozijn geplaatst

5,0 rating

De heer de Jong heeft een prettige manier van omgaan met de klant en bovendien levert hij kwaliteit voor een prima prijs!

Hans Schoemaker - Groenekan

kozijn met voorraam en voordeur vervangen

5,0 rating

Bouke heeft bij ons een groot kozijn en een deur met kozijn vervangen. Dit naar alle tevredenheid: afspraken worden duidelijk gemaakt, tijdens de werkzaamheden is hij er bij om alles in goede banen te leiden en het resultaat is erg mooi geworden. Kwaliteit!
Van harte aanbevolen dus!

Hans Nienhuis - Zeist

Raamkozijn geplaatst.

5,0 rating

Goede service, prachtig product en snelle communicatie!

Thomas van Vliet - Utrecht

nieuw kozijn geplaatst in dakkapel

5,0 rating

Deskundig, betrouwbaar en duidelijk. Bouke werkt transparant en komt niet met verrassingen. Hij is duidelijk over wat wel en niet kan en geeft ook goed advies. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Wijnand Speelman - Utrecht

Nieuw kozijn met ramen in keuken geinstalleerd.

5,0 rating

Noorman kozijnen heeft snel en professioneel de ramen in mijn keuken vervangen. Hoge kwaliteit in product, snelle installatie en alles in vriendelijke, duidelijke communicatie met Bouke. Zeer tevreden met het mooie resultaat.

Martijn Claessen - Utrecht

terrasdeuren met zijlichten geplaatst

5,0 rating

Wij hebben een aluminium schuifpui door Noorman Kozijnen laten vervangen voor openslaande deuren. Bouke was van begin tot eind erg betrokken bij het proces. Hij gaf duidelijke informatie, kwam zijn afspraken na en levert hele goede kwaliteit deuren. Tijdens installatie gingen ze door tot het af was en namen al het afval meteen weer mee. Wij zijn heel erg tevreden met het eind resultaat!

Jasper de Wilde - Utrecht

Raamkozijn en terrasdeuren geplaatst.

5,0 rating

Groot raamwerk en terrasdeuren achterzijde woning
Zeer mooie en hoogwaardige kwaliteit kozijnen.
Bouke is betrouwbaar, helder in communicatie, en levert samen met zijn vakmensen zeer mooi werk.
Alles volgens afspraak, en het product word volledig afgewerkt, hierdoor kunnen wij direct genieten van een extra stuk leefgenot in onze woning.

Danny Mangar - Almere

Aluminium schuifpui in woonkamer en kunststof kozijn in keuken vervangen.

5,0 rating

Bouke kon snel langs komen voor een adviesgesprek. Hij toonde daarbij het mooie product. We waren meteen overtuigd van de kwaliteit. Ook de offertes waren er snel. Bouke denkt goed mee in de mogelijkheden en de wensen van zijn klant. De levertijd was zelfs iets korter dan verwacht en de plaatsing geschiedde snel en zeer vakkundig. De afwerking aan binnen- en buitenzijde is onberispelijk. Al met al buitengewoon tevreden. Als iemand in mijn omgeving kozijnen zoekt, zal ik Noorman Kozijnen zéker aanraden.

Bouke Vos - Ermelo

Kunststof kozijn vervangen door houten kozijn.

5,0 rating

We hebben hele goede ervaringen met Noorman Kozijnen. Prettig contact, komen afspraken na en heel belangrijk: denken met je mee. Daarbij is de prijs/kwaliteit van het kozijn ook meer dan prima. Noorman kozijnen is met andere woorden een aanrader!

Iris de Putter - Zeist

Nieuw raamkozijn plaatsen in toiletruimte.

5,0 rating

Of je nu je hele woning in de nieuwe ramen laat zetten, of alleen het kleinste raam van je woning, het is geweldig mooi geworden. Met een grote gedrevenheid en hart voor zijn werk heeft Bouke dit klusje mooi uitgevoerd. Zeker een aanrader.

Mevrouw Jasperse - Leusden

Plaatsing van nieuwe voordeur met zijlichten, terrasdeuren en twee raamkozijnen.

5,0 rating

Bouke is enorm begaan met zijn klanten en met zijn kozijnen! Zijn team gaat door tot zij klaar en wij tevreden zijn, en ze ruimen ook nog op. Alles volgens afspraak, of beter. En, niet te vergeten: mooie kozijnen.

Ingrid Hovelynck - De Bilt

plaatsing van twee houten kozijnen met opendraaiende ramen

5,0 rating

Nieuwe ramen laten plaatsen door Noorman Kozijnen, zeer tevreden met de snelheid van levering, communicatie over de offerte, afwerking door Bouke en kwaliteit van de geplaatste ramen!

William Ford - Utrecht

Raamkozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren.

5,0 rating

Bauke komt zijn afspraken na. Gaat grondig en precies te werk, neemt geen genoegen met minder. We hebben mooie openslaande deuren gekregen. Bedankt!

Emiel Rooze - Houten

Alle kozijnen vervangen in de voorgevel van onze woning.

5,0 rating

Wij hebben via Noorman Kozijnen de kozijnen boven, beneden en de voordeur laten vervangen. Alles volgens afspraak, snel en zorgvuldig gedaan. Voor een stukje afwerking waarover ik twijfels had, staan ze de volgende dag klaar om het aan te passen. Ik blijf het bijzonder vinden dat een hele gevel in 2 dagen is geplaatst en er nauwelijks tot geen zichtbare schade aan de binnen en buitenkant van ons huis zijn. Complimenten! (ook van de buren)

Rolf van der Veer - Utrecht

Plaatsen vier kozijnen met draai/kiep ramen en daarnaast vast glas.

5,0 rating

Via Noorman Kozijnen de kozijnen op de eerste verdieping laten vervangen. Bouke neemt zeer uitgebreid tijd om je goed te informeren en te adviseren, alles is bespreekbaar en mogelijk. Over levertijden word je goed geïnformeerd waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Het vervangen van de kozijnen ging vlot met een mooie kwaliteit en goede afwerking. De kamers werden zelfs nog even gestofzuigd om te voorkomen dat het wat rommelig leek. De prijs is scherp en de kwaliteit en service is boven verwachting. Na mijn eerste gesprek met Bouke heb ik niet meer verder gekeken en wist ik dat ik hem mijn klus wilde toevertrouwen. De volgende projecten (kozijnen beneden en voordeur) gaan zeer zeker ook naar Bouke, ik ga niet eens verder informeren.

Laurens Guerrero - Houten

Vervangen van raamkozijn door terrasdeuren

5,0 rating

Wij hebben bij Noorman Kozijnen terrasdeuren besteld en laten plaatsen. Noorman levert een mooi product, communicatie is vlot, afspraken worden nagekomen, levering en plaatsing kon snel (ondanks de vakantieperiode). Het plaatsen is mooi gedaan, goed afgewerkt en alles netjes en verzorgd achtergelaten. Kortom, zeer tevreden!

John Samsen - Doorn

levering twee stel terrasdeuren en een raamkozijn op begane grond

5,0 rating

Zeer mooi product en goeie service. Vorig jaar heeft Noorman Kozijnen drie kozijnen geleverd voor onze dakkapellen. Wegens tevredenheid dit jaar drie kozijnen op de begane grond vervangen. Wat zo fijn is, is dat Bouke meedenkt vanuit onze wens en de karakteristieken van ons huis. Bouke is zeer attent en betrouwbaar; beide keren werden de kozijnen eerder geleverd, wel erg fijn als de kozijnen onderdeel van een project, waarin ook andere vakmannen gepland moeten worden. Als laatste zou ik mooie product willen benoemen. Wij hebben openslaande deuren in boogvorm laten vervangen; kunnen ze ook leveren. Nu weer sparen en dan de kozijnen voor de eerste verdieping bij Noorman bestellen. 🙂

Hendrik Pothof - Baarn

plaatsen van twee kozijnen

5,0 rating

We zijn erg blij met de nieuwe kozijnen van Noorman! Vanaf het eerste gesprek t/m de nazorg is alles top verlopen. Prettig gesprek met heldere uitleg. De levertijd was ondanks de vakantieperiode niet onnodig lang. Het plaatsen van de kozijnen gebeurde snel en netjes en daarnaast zijn de puntjes op de i keurig uitgevoerd. Kortom: dik tevreden!

Menno Zuidema - Soesterberg

Alle kozijnen vervangen op eerste verdieping.

5,0 rating

Erg blij met Noorman Kozijnen. Bouke doet wat beloofd is, is schappelijk en wil niet koste wat het kost iets aansmeren. De afwerking van zowel het product als de installatie is van top kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die nieuwe kozijnen zoekt met een goed gevoel vanaf het eerste contact.

Dico ter Maten - Maarssen

nieuw kozijn in dakkapel plaatsen

5,0 rating

Omdat de buren hun kozijnen gingen vervangen, hebben wij ook meegedaan met de (gezamenlijke) dakkapel. De communicatie met Bouke was prettig, snel en attent. Bouke is iemand die goed begrijpt wat nodig is en kan snel schakelen. Hij zegt eerlijk waar het op aan komt en wat wel en niet verwacht kan worden. Hij is betrokken bij het hele proces. De kwaliteit van de kozijnen lijkt vooralsnog goed. De lak is heel strak en goed gedekt (gespoten) en het hang-en-sluitwerk degelijk. We zijn tevreden over het product en over de samenwerking met de Bouke.

Edwin Hilverda - Zeist

plaatsen nieuwe terrasdeuren met hoge isolatiewaarde

5,0 rating

Ik heb een hele prettige ervaring met Noorman Kozijnen. Onder andere door een heldere en duidelijke toelichting op het product en de werkwijze. De communicatie is open en transparant. Afspraak is afspraak. En er is netjes gewerkt. Verder ook een bijzonder goede nazorg, waarbij de puntjes op de i zijn gezet. Erg blij met het eindresultaat.

Pieter Bas de Gram - Utrecht

Drie kozijnen plaatsen en dakkapel renovatie.

5,0 rating

Het contact met Noorman Kozijnen was vanaf het eerste moment buitengewoon goed. De persoonlijke aandacht, gecombineerd met het vakmanschap, gaf ons meteen een rotsvast vertrouwen in de goede afloop. Noorman Kozijnen heeft dit vertrouwen allerminst geschaad, en heeft een prachtig en betrouwbaar product geleverd. Ook de samenwerking met de aannemer verliep vlekkeloos; ook voor hem en zijn team alle lof. Al met al zijn we heel erg blij met het eindresultaat.

Maxime van Wiggen - Utrecht

plaatsing van 7 nieuwe kozijnen op gehele bovenverdieping

5,0 rating

We hadden Noorman Kozijnen ingeschakeld voor een flinke klus: zeven kozijnen op de eerste verdieping van een jaren ’30 woning moesten vervangen worden En dat is goed gelukt! Alles is mooi en netjes afgewerkt, maar belangrijker: persoonlijk contact en duidelijke communicatie, met een duidelijk omschreven offerte. Achteraf bleek dat er minder werk was dan aanvankelijk berekend, kregen we een niet onaanzienlijk bedrag terug ook. Zeer tevreden over de service en geleverde producten.

Sebastiaan Soetermans - Utrecht

Uitzagen muur en plaatsen nieuw kozijn met badkamerraam

5,0 rating

Wij hebben een onhandig klein uitzetraampje op de badkamer laten vervangen door een zeer mooi en degelijk kiep/kantelraam door Noorman Kozijnen. Snel en pro-fessioneel eerste contact gevolgd door een uitgebreide productpresentatie. Het was niet moeilijk de beslissing te nemen met dit bedrijf in zee te gaan. Goed contact voor de oplevering en voor bestelling van de opdracht. Uitvoering is gegaan geheel volgens afspraak, op tijd en zeer netjes. De vakmensen die worden ingehuurd zijn zeer professioneel en vriendelijk naast kundig. Ook de afsluiting na plaatsing was zorgvuldig. Echt een aanrader als je een nieuw of vervangend kozijn zoekt.

Maarten De Frankrijker - IJsselstein

Leveren en plaatsen van vier nieuwe kozijnen

4,0 rating

Heel tevreden en blij met onze nieuwe kozijnen van Noorman! Fijne samenwerking, goede communicatie en nette afwerking en heren laten alles weer netjes achter.

Bernadette Vink - Baarn

plaatsen nieuwe kozijnen in het gehele huis

5,0 rating

Goed bedrijf, heeft kennis van zaken en komen de afspraken die gemaakt zijn daadwerkelijk na. Mooie degelijke producten met uitstekende kwaliteit – prijs verhouding. En de service afdeling van het bedrijf is uitmuntend.

Wilfred van der Kamp - Zeist

leveren en plaatsen nieuwe kozijnen

5,0 rating

Betrouwbaar bedrijf, duidelijke communicatie en komt de gemaakte afspraken na. Erg fijn dat zulke bouwbedrijven er ook zijn. Kozijnen zijn mooi en van duurzaam materiaal gemaakt, heel blij mee!

Susanne van den Bosch - Bussum

Levering nieuwe kozijnen zonder montage

5,0 rating

Super goede service van bestellen tot en met afleveren. Zorgvuldig werk, vriendelijk en klantgericht. Een aanrader!

Anke Dengel - Utrecht

plaatsen nieuw kozijn

5,0 rating

Een verademing in de bouw wereld! Gewoon duidelijk en persoonlijk uitleg geven, goede communicatie en doen wat je belooft. Daarnaast ook nog eens een mooi product tegen een fatsoenlijke prijs! Zeer blij mee!!

Guus van Ham - Utrecht

plaatsen nieuwe kozijnen

5,0 rating

De kozijnen van Noorman Kozijnen zijn zeer mooi, hoogwaardig, duurzaam en milieuvriendelijk! Daarbij zijn de contacten met Noorman Kozijnen van offerte tot oplevering zeer prettig verlopen. De plaatsing van de kozijnen is snel, professioneel en kundig verricht. Een meerwaarde voor ons huis in de breedste zin van het woord en we kunnen iedereen dit mooie natuurproduct aanbevelen !

Roos van Oosten - Amersfoort

Plaatsen nieuwe kozijnen

5,0 rating

Super bedrijf kwaliteit en service staan hier heel hoog. Intensief contact voor/tijdens en na plaatsing. Een echte aanrader als je nieuwe kozijnen overweegt. Kwalitatief zeer hoogwaardige producten met goede service.

Francisca Woudstra - Zeist