betrouwbare mensen

Rated 5 out of 5
17 juni 2024

We hebben drie tuindeuren laten vervangen. Bauke en Michael hebben uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren over de opties. Na de opdrachtbevestiging konden ze erg snel leveren. De mannen komen erg betrouwbaar over; we hebben ze twee dagen alleen in huis gelaten en ze waren snel klaar met het plaatsen.

Silvan de Boer - Utrecht

Goed en onderbouwd advies.

Rated 5 out of 5
10 juni 2024

Wat een verademing in vergelijking met andere aanbieders; Ze nemen de tijd voor je, geven goed en onderbouwd advies en het resultaat is schitterend! Meer dan tevreden en we kunnen Bouke en zijn team zeker aanraden!

Marloes Meijnen

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Rated 5 out of 5
10 juni 2024

Prachtig kozijn hebben we nu. Vakkundige monteurs/installateurs en Bouke zelf die er de hele dag bij was en heeft meegeholpen. Professioneel en dus aan te bevelen. Prijs/kwaliteit was ook in orde.

Laura - Baarn

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
3 juni 2024

Noorman doet wat ze beloven. De ramen en kozijnen zien er top uit.
Prettige vakmensen!
Bedankt.

van Heezik, Bilthoven

verdienen absoluut vijf sterren voor hun uitmuntendheid

Rated 5 out of 5
6 mei 2024

Noorman Kozijnen levert uitstekend vakmanschap met een vriendelijke en professionele service. Vanaf het eerste contact tot en met de voltooiing van het project hebben ze oog voor detail en worden de gemaakte afspraken nagekomen. De kozijnen voldoen volledig aan onze verwachtingen. Ze verdienen absoluut vijf sterren voor hun uitmuntendheid!

Thijmen Hermsen - Blaricum