Goede kwaliteit en zorgvuldig

Rated 5 out of 5
9 juli 2022

Vorige week is een kozijn van het voorraam en nieuwe voordeur geplaatst. Zorgvuldige afstemming vooraf ook over details prettige communicatie en precieze en keurige afwerking na het plaatsen. Kozijn en deur superkwaliteit ik ben er erg blij mee

Wieske

vervangen kozijnen

Rated 5 out of 5
20 juni 2022

Wij hebben meerdere ramen en een erker vervangen met kozijnen van Noorman Kozijnen en deze ook door Noorman Kozijnen laten plaatsen. Na het meer dan plezierige gesprek met Bouke zijn de kozijnen door hem ingemeten. Bouke denkt heel goed mee en komt met goede ideeën.
De plaatsing geschiedt onder het toeziend oog van Bouke. Van het verwijderen van de oude kozijnen (zonder schade aan muren e.d.) tot het plaatsen van de nieuwe kozijnen, alles geschiedt rustig, beheerst een precies.
Wij hebben Noorman Kozijnen 3 dagen te gast gehad en we hebben ze leren kennen als vriendelijke, competente vakmensen die hun afspraken nakomen.

Roelf

Blij met dit kwaliteitsraam.

Rated 5 out of 5
20 juni 2022

Via mijn zoon die al een uitstekende ervaring had met Noorman kozijnen, vroegen wij informatie bij Bouke aan. Vanaf dat moment werden alle details correct en snel geregeld. Het oude raam in de badkamer, dat al decennia lang ergernis gaf, werd in 1 dag vervangen door een prachtig raam met
roedeverdeling dat perfect past bij mijn “gezichtsbepalende” pand in de Vesting Muiden. Ook de kleur, zowel binnen als buiten, voldoet aan de rest van het pand. Chapeau!

Anja Roozeveld van der Ven

Heel erg blij

Rated 5 out of 5
19 juni 2022

Bij onze achterburen het resultaat gezien van het vervangen van kozijn en deuren door Noorman kozijnen. Hierna met Bouke een intakegesprek gehad. Het inmeten door Bouke en Enestas werd secuur gedaan. Afspraak is afspraak. Op vragen van ons zeer snel reactie.
Michael versterkte het team bij het plaatsen van alle kozijnen en deuren.
Binnen een week waren alle ramen en deuren vervangen.
Zeer trots op onze terras deuren (Bouke ook) en heerlijk om in de voortuin te zitten. Meer licht in ons huis en de zonwerende werking is opvallend goed.

Tom en Marja, Zeewolde

Kozijn vervangen, TOP!

Rated 5 out of 5
30 mei 2022

Bouke’s Noorman Kozijnen viel bij recensies op door de vele positieve reacties. We zijn met Bouke in zee gegaan, en dat is in alle opzichten zeer goed bevallen.
Waar je tegenwoordig maar moet afwachten of aannemers überhaupt al reageren op een belletje of mailtje, en je daarna minstens nog een half jaar geduld moet hebben, ging dat bij Bauke heel anders: Bij het eerste gesprek gaf hij aan dat het twee maanden zou duren tot plaatsing, en zo ging het ook.
Duidelijke en nagekomen afspraken, gespecificeerde offerte, en eindfactuur met overwerk keurig aangegeven.
De mannen zijn van 9 tot half 8 bezig geweest, er werd goed gecommuniceerd, en keurig werk afgeleverd.
Van harte aan te bevelen!
Kees – Leusen

Kees