Prima verlopen proces.

Rated 5 out of 5
25 september 2023

Wij hebben drie nieuwe kozijnen en een achterdeur bij Noorman Kozijnen besteld en laten plaatsen. Van begin tot eind een prima verlopen proces. Afspraken zijn allemaal nagekomen en de communicatie verliep vlot en direct. Helemaal fijn dat alles binnen de drie afgesproken dagen helemaal klaar was. We zijn ook erg blij met onze nieuwe kozijnen die ook nog eens volledig in de verf uit de fabriek komen, dus we hoeven niet ook nog op zoek naar een schilder. Kortom: een aanrader!

Laurens de Waard - Hilversum

Aanrader

Rated 5 out of 5
6 september 2023

Bouke en zijn collega’s hebben bij ons een nieuwe achter-pui geplaatst. Het is hartstikke mooi geworden. De communicatie was plezierig en vlot en Noorman levert een mooi product. De meegeleverde slotspray en lak stift zijn ook perfect. Aanrader dus!

J. Aapkes - Utrecht

Netjes en professioneel

Rated 5 out of 5
23 augustus 2023

Bouke en zijn team werken zorgvuldig en netjes. Ze anticiperen op mogelijke situaties waar je tegenaan kan lopen bij het vervangen van kozijnen en gaan hier vakkundig mee om. Het ziet er top uit! En ze hebben daarnaast alle puin, ook al mijn eigen afplakwerk, meegenomen. Mocht ik een volgend project hebben, dan twijfel ik niet om Bouke weer te bellen.

Bruynsteen

Top kwaliteit en service

Rated 5 out of 5
30 juli 2023

Praktisch alle kozijnen laten vervangen door Noorman Kozijnen. Met een klein en hecht team leveren zij vakwerk. Luisteren goed naar de wensen en denken pro actief mee. De uiteindelijke plaatsing van de kozijnen vindt zeer zorgvuldig en met oog voor detail plaats. Kortom zeer tevreden over de kwaliteit en de service!

Sam & Cathelijn

Vakwerk, telkens weer

Rated 5 out of 5
24 juli 2023

Bijna al mijn kozijnen en mijn voordeur laten plaatsen door Noorman Kozijnen en telkens is het weer vakwerk. Ze komen hun afspraak na, werken netjes en de kozijnen zijn top! Alle 5 sterren meer dan waard!

Michiel Rood