Kozijnen top vervangen

Rated 5 out of 5
26 februari 2021

Aan het einde van de zomer van 2020 drie verschillende kozijnen laten vervangen door Bouke. Prima service, en goed bereid om mee te denken. Na een nat najaar en een winter met een ijzige kouperiode kunnen wij niet anders concluderen dan dat wij er goed aan gedaan hebben ons vertrouwen aan Bouke te schenken om kwalitatief uitstekende kozijnen te laten plaatsen. Dank!

Quint, Leusden

vervanging groot raam en deur door terrasdeuren met zijramen.

Rated 5 out of 5
24 februari 2021

Nog elke dag geniet ik van het gevoel dat de tuin echt bij de kamer hoort en in de laatste koude periode heb ik de de optimale isolatie van de
ramen ervaren. Ik ben blij met het door topvakmensen geleverde werk en het goede advies en de prettige samenwerking met Noorman Kozijnen.

Elly Dijkman

12 raamkozijnen vervangen en extra raamkozijn geplaatst.

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

In 2020 hadden we een nieuwe woning aangeschaft waar veel aan moest gebeuren, waaronder de ramen en kozijnen die van ellende er bijna uitvielen. Na veel uitzoek werk en contact met diverse bedrijven, stak Noorman met kop en schouders boven de concurrentie uit. Bouke was de enige die tijdig reageerde op een offerte aanvraag (binnen een week), terwijl andere bedrijven niet of pas na een maand reageerden, met als excuus dat ze het druk hadden.
We hebben twaalf HR+++ ramen met kozijnen, plus een klein dubbelglas badkamer raam bij Noorman afgenomen. Hoewel ik aanvankelijk schrok van de offerte, kwam ik er al snel achter dat je bij andere kozijnen makers of timmermannen meer kwijt bent, omdat zij niet kant en klaar geverfde kozijnen aanleveren, en je zelf dan nog aan het schilderen moet, of een schilder moet inhuren. Achteraf gezien is Noorman zelfs één van de meest betaalbare bedrijven, gezien het totaal product wat ze afleveren.
Er was vanuit mijn kant ontevredenheid over één aspect van het geleverde werk, en dat werd in goed overleg kosteloos opgepakt door Bouke, met een eindresultaat waar ik ontzettend tevreden over ben.
Er was dankzij de werking van het hout een probleem ontstaan die ik zelf niet eens gezien had (scheur aan de buitenkant in het hout), maar deze werd door Bouke geconstateerd tijdens een bezoek, en werd wederom kosteloos opgelost en naar volle tevredenheid opgelost.
Wij zijn nog van plan om dit en volgend jaar nog meer aan te pakken in onze woning, en wij zullen dan ook dankbaar gebruik daarvoor gaan maken van Noorman. Ik heb zelden dit soort kwalitatief en prettig contact gehad met een bedrijf, en ik raad Noorman dan ook van harte aan.

Kenneth van Eijden - Amersfoort

Aluminium schuifpui vervangen door terrasdeuren van hout.

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Wij hebben en uitstekend ervaring gehad ! Ons kozijn is mooi, stijlvol en geeft goede isolatie. Bouke is een held, de communicatie en zorg was perfect en we zijn echt tevreden met het resultaat. Zijn team was ook neetjes, niet alleen goed het werk uitgevoerd maar ook hoe alles schoon was achter gelaten.
Voor eventuele andere opdrachten zou ik Bouke weer inschakelen

Sarah Devito - Utrecht

Vakwerk

Rated 5 out of 5
16 februari 2021

Bouke van Noorman kozijnen heeft bij ons 2 x openslaande deuren geplaatst en een deur vervangen door een vast raam . Het overleg verliep goed , de plaatsing ook , ook netjes achtergelaten en het resultaat uitstekend ! De afspraken worden nagekomen , er moest nog wat aangepast worden : geen probleem , kortom vakwerk geleverd van hoge kwaliteit en betrouwbaar !

G van Oostveen