terrasdeuren met zijlichten geplaatst

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Wij hebben een aluminium schuifpui door Noorman Kozijnen laten vervangen voor openslaande deuren. Bouke was van begin tot eind erg betrokken bij het proces. Hij gaf duidelijke informatie, kwam zijn afspraken na en levert hele goede kwaliteit deuren. Tijdens installatie gingen ze door tot het af was en namen al het afval meteen weer mee. Wij zijn heel erg tevreden met het eind resultaat!

Jasper de Wilde - Utrecht

Raamkozijn en terrasdeuren geplaatst.

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Groot raamwerk en terrasdeuren achterzijde woning
Zeer mooie en hoogwaardige kwaliteit kozijnen.
Bouke is betrouwbaar, helder in communicatie, en levert samen met zijn vakmensen zeer mooi werk.
Alles volgens afspraak, en het product word volledig afgewerkt, hierdoor kunnen wij direct genieten van een extra stuk leefgenot in onze woning.

Danny Mangar - Almere

Aluminium schuifpui in woonkamer en kunststof kozijn in keuken vervangen.

Rated 5 out of 5
19 maart 2020

Bouke kon snel langs komen voor een adviesgesprek. Hij toonde daarbij het mooie product. We waren meteen overtuigd van de kwaliteit. Ook de offertes waren er snel. Bouke denkt goed mee in de mogelijkheden en de wensen van zijn klant. De levertijd was zelfs iets korter dan verwacht en de plaatsing geschiedde snel en zeer vakkundig. De afwerking aan binnen- en buitenzijde is onberispelijk. Al met al buitengewoon tevreden. Als iemand in mijn omgeving kozijnen zoekt, zal ik Noorman Kozijnen zéker aanraden.

Bouke Vos - Ermelo

Kunststof kozijn vervangen door houten kozijn.

Rated 5 out of 5
17 januari 2020

We hebben hele goede ervaringen met Noorman Kozijnen. Prettig contact, komen afspraken na en heel belangrijk: denken met je mee. Daarbij is de prijs/kwaliteit van het kozijn ook meer dan prima. Noorman kozijnen is met andere woorden een aanrader!

Iris de Putter - Zeist

Nieuw raamkozijn plaatsen in toiletruimte.

Rated 5 out of 5
15 januari 2020

Of je nu je hele woning in de nieuwe ramen laat zetten, of alleen het kleinste raam van je woning, het is geweldig mooi geworden. Met een grote gedrevenheid en hart voor zijn werk heeft Bouke dit klusje mooi uitgevoerd. Zeker een aanrader.

Mevrouw Jasperse - Leusden