Drie kozijnen plaatsen en dakkapel renovatie.

Rated 5 out of 5
5 augustus 2019

Het contact met Noorman Kozijnen was vanaf het eerste moment buitengewoon goed. De persoonlijke aandacht, gecombineerd met het vakmanschap, gaf ons meteen een rotsvast vertrouwen in de goede afloop. Noorman Kozijnen heeft dit vertrouwen allerminst geschaad, en heeft een prachtig en betrouwbaar product geleverd. Ook de samenwerking met de aannemer verliep vlekkeloos; ook voor hem en zijn team alle lof. Al met al zijn we heel erg blij met het eindresultaat.

Maxime van Wiggen - Utrecht

plaatsing van 7 nieuwe kozijnen op gehele bovenverdieping

Rated 5 out of 5
30 juli 2019

We hadden Noorman Kozijnen ingeschakeld voor een flinke klus: zeven kozijnen op de eerste verdieping van een jaren ’30 woning moesten vervangen worden En dat is goed gelukt! Alles is mooi en netjes afgewerkt, maar belangrijker: persoonlijk contact en duidelijke communicatie, met een duidelijk omschreven offerte. Achteraf bleek dat er minder werk was dan aanvankelijk berekend, kregen we een niet onaanzienlijk bedrag terug ook. Zeer tevreden over de service en geleverde producten.

Sebastiaan Soetermans - Utrecht

Uitzagen muur en plaatsen nieuw kozijn met badkamerraam

Rated 5 out of 5
8 juli 2019

Wij hebben een onhandig klein uitzetraampje op de badkamer laten vervangen door een zeer mooi en degelijk kiep/kantelraam door Noorman Kozijnen. Snel en pro-fessioneel eerste contact gevolgd door een uitgebreide productpresentatie. Het was niet moeilijk de beslissing te nemen met dit bedrijf in zee te gaan. Goed contact voor de oplevering en voor bestelling van de opdracht. Uitvoering is gegaan geheel volgens afspraak, op tijd en zeer netjes. De vakmensen die worden ingehuurd zijn zeer professioneel en vriendelijk naast kundig. Ook de afsluiting na plaatsing was zorgvuldig. Echt een aanrader als je een nieuw of vervangend kozijn zoekt.

Maarten De Frankrijker - IJsselstein

Leveren en plaatsen van vier nieuwe kozijnen

Rated 4 out of 5
4 juli 2019

Heel tevreden en blij met onze nieuwe kozijnen van Noorman! Fijne samenwerking, goede communicatie en nette afwerking en heren laten alles weer netjes achter.

Bernadette Vink - Baarn

plaatsen nieuwe kozijnen in het gehele huis

Rated 5 out of 5
24 juni 2019

Goed bedrijf, heeft kennis van zaken en komen de afspraken die gemaakt zijn daadwerkelijk na. Mooie degelijke producten met uitstekende kwaliteit – prijs verhouding. En de service afdeling van het bedrijf is uitmuntend.

Wilfred van der Kamp - Zeist