Raamkozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren.

Rated 5 out of 5
6 december 2019

Bauke komt zijn afspraken na. Gaat grondig en precies te werk, neemt geen genoegen met minder. We hebben mooie openslaande deuren gekregen. Bedankt!

Emiel Rooze - Houten

Alle kozijnen vervangen in de voorgevel van onze woning.

Rated 5 out of 5
3 november 2019

Wij hebben via Noorman Kozijnen de kozijnen boven, beneden en de voordeur laten vervangen. Alles volgens afspraak, snel en zorgvuldig gedaan. Voor een stukje afwerking waarover ik twijfels had, staan ze de volgende dag klaar om het aan te passen. Ik blijf het bijzonder vinden dat een hele gevel in 2 dagen is geplaatst en er nauwelijks tot geen zichtbare schade aan de binnen en buitenkant van ons huis zijn. Complimenten! (ook van de buren)

Rolf van der Veer - Utrecht

Plaatsen vier kozijnen met draai/kiep ramen en daarnaast vast glas.

Rated 5 out of 5
19 oktober 2019

Via Noorman Kozijnen de kozijnen op de eerste verdieping laten vervangen. Bouke neemt zeer uitgebreid tijd om je goed te informeren en te adviseren, alles is bespreekbaar en mogelijk. Over levertijden word je goed geïnformeerd waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Het vervangen van de kozijnen ging vlot met een mooie kwaliteit en goede afwerking. De kamers werden zelfs nog even gestofzuigd om te voorkomen dat het wat rommelig leek. De prijs is scherp en de kwaliteit en service is boven verwachting. Na mijn eerste gesprek met Bouke heb ik niet meer verder gekeken en wist ik dat ik hem mijn klus wilde toevertrouwen. De volgende projecten (kozijnen beneden en voordeur) gaan zeer zeker ook naar Bouke, ik ga niet eens verder informeren.

Laurens Guerrero - Houten

Vervangen van raamkozijn door terrasdeuren

Rated 5 out of 5
7 oktober 2019

Wij hebben bij Noorman Kozijnen terrasdeuren besteld en laten plaatsen. Noorman levert een mooi product, communicatie is vlot, afspraken worden nagekomen, levering en plaatsing kon snel (ondanks de vakantieperiode). Het plaatsen is mooi gedaan, goed afgewerkt en alles netjes en verzorgd achtergelaten. Kortom, zeer tevreden!

John Samsen - Doorn

levering twee stel terrasdeuren en een raamkozijn op begane grond

Rated 5 out of 5
7 oktober 2019

Zeer mooi product en goeie service. Vorig jaar heeft Noorman Kozijnen drie kozijnen geleverd voor onze dakkapellen. Wegens tevredenheid dit jaar drie kozijnen op de begane grond vervangen. Wat zo fijn is, is dat Bouke meedenkt vanuit onze wens en de karakteristieken van ons huis. Bouke is zeer attent en betrouwbaar; beide keren werden de kozijnen eerder geleverd, wel erg fijn als de kozijnen onderdeel van een project, waarin ook andere vakmannen gepland moeten worden. Als laatste zou ik mooie product willen benoemen. Wij hebben openslaande deuren in boogvorm laten vervangen; kunnen ze ook leveren. Nu weer sparen en dan de kozijnen voor de eerste verdieping bij Noorman bestellen. 🙂

Hendrik Pothof - Baarn